Toimitusehdot

Tilaaminen ja tiedustelut

Tilaaminen ja tiedustelu tapahtuvat joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai WhatsApp/FB Messenger/Viber-viestillä, jolloin tilauksen sisältö on selvä ja tarkistettavissa myös myöhemmin. Varaus vahvistetaan erillisellä viestillä.

Isommasta tilauksista (yli 40 henkilölle) ja yli kuukauden päähän sijoittuvista tilauksista veloitetaan 70 € varausmaksu, joka vähennetään toteutuneen tilauksen loppusummasta.

Tilauksen suunnittelu tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostin/viestisovellusten välityksellä. Suunnittelutyössä voi käyttää apuna inspiraatiokuvia, mutta on otettava huomioon, että käsityönä tehtävien koristelujen käsialaero näkyy jokaisessa tuotteessa, eikä kaikkia yksityiskohtia aina ole mahdollista toteuttaa

Pystymme valmistamaan tuotteita rajallisesti, joten olethan hyvissä ajoin yhteydessä, jolloin tilauksen suunnitteluun ja ajanvaraukseen jää riittävästi aikaa. Tämä pätee erityisesti juhlasesonkien aikoihin, jolloin tilauskalenteri saattaa täytyä jo hyvinkin aikaisessa vaiheessa.​ Meidän oman tuotevalikoimamme tuotteet on yleensä mahdollista tilata lyhyellä toimitusajalla, jos tilauskalenterissa on tilaa.

Varausta ei tehdä vielä ensimmäisen yhteydenoton perusteella ja alustavat kyselyviestit poistetaan 2 vrk:n päästä saapumisesta ellei niihin ole tullut vastausta. Varaustilanne saattaa vaihdella nopeastikin, eli pikaisella vastauksella varmistat, ettei tilauskalenterin tilanne ole muuttunut ja selkeästi ilmoittamalla tekeväsi varauksen varmistat paikan kalenterissa.

Maksu

Kakkutilaukset maksetaan etukäteen. Eräpäivä 5–10 arkipäivää ennen tilauksen valmistumispäivää.

Maksutavat:

 • Lasku – lähetetään sähköpostitse (yrityksille onnistu myös verkkolaskutus).
  Mahdollista ainoastaan yli 14 päivää etukäteen tehtyjen tilausten yhteydessä.
 • Maksukortti (Mm. MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express, Maestro, Diners Club)
 • MobilePay
 • Käteinen

Tilauksen vähimmäistiedot:

 • Tilaajan nimi, puhelinnumero ja laskutusosoite
 • Päivämäärä ja milloin kakku noudetaan
 • Mahdollisesta toimitusajankohdasta sovitaan erikseen
 • Kuinka monelle henkilölle
 • Pohja / täyte / allergiat
  Huomioi, että allergiat ja ruokavaliorajoitukset vaikuttaa täytevalikoimaan
 • Teema / koristelu.
  Jos haluatte tietyn teeman mukaiset koristelut, niin toimittakaa hyvälaatuiset kuvat tilauksen yhteydessä (lisähinnasta voimme etsiä tilatun teeman mukaisia kuvia netistä)

Tilauksen nouto tai toimitus

Tilauksen noudosta sovitaan etukäteen. Emme voi taata, että joku aina olisi paikalla, joten noudathan tilauksesi sovittuun aikaan. Noutaessa asiakas hyväksyy tuotteen. Jonkun muun kuin tilaajan noutaessa tuotteen ei ulkonäköön liittyviä reklamaatioita voida enää hyväksyä jälkikäteen.

Tilausten toimituksesta on myös lisähinnasta mahdollista sopia. Korkeasesonkiaikoihin tilausten toimittaminen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen voi kuitenkin olla haasteellista, koska olemme silloin varattuja tuotteiden valmistamiseen.

 

Tilauksen peruminen / peruuntuminen

Asiakkaan peruessa tilauksen ennen eräpäivää, ei peruutuksesta aiheudu asiakkaalle kuluja (poikkeuksena mahdolliset etukäteen tilatut tai valmistetut koristeet sekä mahdollinen varausmaksu, jota ei palauteta, mikäli varaus perutaan asiakkaasta johtuvasta syystä).

Asiakkaan peruessa tilauksen myöhemmin, keskustellaan mahdollisista kuluista tilauskohtaisesti tilaajan kanssa (esim. jo valmiiksi tehdyt koristeet, tilausta varten tehdyt erityishankinnat, mahdolliset jo toteutuneet laskutuskulut, suunnittelukulut jne).

Mikäli peruutus tulee niin myöhään, että tuote on jo valmistettu osin tai kokonaan, maksu peritään täysimääräisenä.

Mikäli BestTaste joutuu perumaan tilauksen, asiakkaalle palautetaan kaikki jo mahdollisesti maksetut maksut. Tilauksen peruuntumisesta ei koidu myyjälle muita kuluja.